slogan7-al

19.02.2011 Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor”

Titulli i aktivitetit: Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor”
Data e zhvillimit: 19 Shkurt 2011
Vendi i organizimit: Tirana International Hotel
Organizatori/ofruesi: Shërbimi i psikiatrisë, QSU “Nënë Tereza”, Tiranë
Kontakte: Rr. Dibrës, nr. 300, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të shërbimit parësor, psikologë, punonjës socialë
Qëllimi i aktivitetit: Të shpjegojë në mënyrë vizuale konceptet kryesore që qëndrojnë në bazë të neurobiologjisë së depresionit si dhe alternativat e mundshme të trajtimit aktual dhe të ri të tij.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5