slogan7-al

21.01.11 Trajnim për Kujdesin Paliativ

Titulli i aktivitetit: Trajnim për Kujdesin Paliativ
Data e zhvillimit: 21 – 22 Janar 2011
Vendi i organizimit: Kavajë
Organizatori/ofruesi: PRIME
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë
Qëllimi i aktivitetit: Të rrisë ndërgjegjësimin e profesionistëve në lidhje me parimet e kujdesit paliativ; për çështje që lidhen me nauzenë dhe të vjellat te pacientët që kërkojnë kujdes paliativ; të konsiderojnë konceptin e një vdekje të mirë dhe si kjo gjë mund të lehtësohet nga ekipi mjekësor.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5