slogan7-al

10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë”

Titulli i aktivitetit: 10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë”
Data e zhvillimit: 10.12.2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare
Kontakte: Rr “Asim Vokshi”, P.91/1
Kategoria e  pjesëmarresve Dentistë
Qëllimi i aktivitetit: Prezantimi i të rejave shkencore në fushën e ortopedisë dhe ortodoncisë me lektorë vendas dhe të huaj
Kreditet: 7

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5