slogan7-al

25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike”

Titulli i aktivitetit: 25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike”
Data e zhvillimit: 25 Mars 2011
Vendi i organizimit: Hotel Rogner
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Hematologji-Transfuziologji
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë hematologë
Qëllimi i aktivitetit: Edukativ, shkencor dhe informativ
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5