slogan7-al

7-8.04.11 Cochrane systematic review

Titulli i aktivitetit: 7-8.04.11 Cochrane systematic review
Data e zhvillimit: 7-8 Prill 2011
Vendi i organizimit: Grand Hotel, Tiranë
Organizatori/ofruesi: SUOGJ “Koco Gliozheni”
Kontakte: SUOGJ “Koco Gliozheni”
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë  obstetër –gjinekologë
Qëllimi i aktivitetit: Njohja e mjekësisë së bazuar në evidenca dhe mënyrat se si mund bëhet një review.
Kreditet: 13

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5