slogan7-al

8-9 Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”

Titulli i aktivitetit: 8-9  Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta”
Data e zhvillimit: 8-9.12.2011
Vendi i organizimit: Elbasan
Organizatori/ofruesi: Ministria e Shëndetësisë
Kontakte: Ministria e Shëndetësisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive të personelit shëndetësor mbi njohjen dhe identifikimin e përdorimit dhe varësisë nga substancat e ndryshme, efektet shëndetësore dhe njohja e teknikave për ekzaminimin dhe ndërhyrjen në trajtimin dhe kujdesin shëndetësor të përdoruesve.
Kreditet: 9

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5