slogan7-al

15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë”

Titulli i aktivitetit: 15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë”
Data e zhvillimit: 15.06.2011
Vendi i organizimit: Qendra e Telemjekësisë së Shqipërisë, QSUT
Organizatori/ofruesi: International Virtual e Hospital Foundation
Kontakte: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermier, menaxher/drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Nëpërmjet këtij aktiviteti koordinatorët e telemjekësisë së QSUT –së, do të trajnohen mbi aplikimet klinike të telemjekësisë , shërbimet e ndryshme mjekësore ku mund të përdoret kjo teknologji e re si dhe rregulloren dhe politikat e nevojshme që duhen ngritur me qëllim sigurimin e fshehtësisë së informacionit.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5