slogan7-al

25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike

Titulli i aktivitetit: 25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike
Data e zhvillimit: 25.11.2011
Vendi i organizimit: Elbasan
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: Rr “Ali Visha” nr.22 Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek të përgjithshëm, mjek familje
Specialistë që punojnë në kujdesin shëndetësor parësor dhe dytësor
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes në ofrimin e një kujdesi shëndetësor sa më cilësor  si dhe përmbushja  e nevojave  të pacientëve
Kreditet: 32

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5