slogan7-al

10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald”

Titulli i aktivitetit: 10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald”
Data e zhvillimit: 10.12.2011
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Perinatologjisë
Kontakte: Materniteti “Koco Gliozheni”, Bulevardi B.Curri
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek obstetër-gjinekologë, neonatologë
Qëllimi i aktivitetit: Kongresi ka si qëllim futjen e të rejave të fundit në fushën e perinatologjisë, shkëmbimin e eksperiencës botërore me atë Shqiptare, aftësimin e mjekëve obstetër gjinekolog dhe atyre neatolog në fushën e ekografisë si dhe diskutimin dhe aplikimin në Shqipëri të metodave të reja në fushën e perinatologjisë.
Kreditet: 21

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5