slogan7-al

30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes

Titulli i aktivitetit: 30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes
Data e zhvillimit: 30.04.2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana Internacional
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Anestezistëve të Shqipërisë dhe EAMS
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë anestezistë, otorinolaringologë
Qëllimi i aktivitetit: Të sjellë para anestezistëve shqiptarë përvojën e kolegëve europianë në këtë fushë dhe shkëmbimin e ideve mes kolegëve.
Kreditet: 7

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5