slogan7-al

09.04.11 Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne”

Titulli i aktivitetit: 09.04.11  Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne”
Data e zhvillimit: 9 Prill 2011
Vendi i organizimit: Spitali Hygeia ,Tiranë
Organizatori/ofruesi: Spitali Hygeia Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kardiologë, kardiokirurgë, mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Shkëmbim eksperiencash midis mjekëve vendas dhe të huaj, prurja e eksperiencave të reja në fushën e kardiologjisë/kardiokirurgjisë si dhe edukimi i studentëve të rinj.
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5