slogan7-al

24.01.11,Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë”

Titulli i aktivitetit: Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë”
Data e zhvillimit: 24-26 Janar 2011
Vendi i organizimit: Shkodër
Organizatori/ofruesi: PCEC Albania dhe PRIME, UK
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, farmacistë, dentistë, infermierë
Qëllimi i aktivitetit: Të ofrojë njohuri bazë fillestare në lidhje me kujdesin paliativ tek të sëmurët terminalë me kancer, me trajtimin e tyre në kushte shtëpie, sportin mjekësor, psikologjik, social dhe spiritual; të theksojë rëndësinë e përdorimit të morfinës për trajtimin e dhimbjes fizike.
Kreditet: 14

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5