slogan7-al

24 Qershor, Seminar “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik”

Titulli i aktivitetit: 24 Qershor,  Seminar  “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik”
Data e zhvillimit: 24.06.2011
Vendi i organizimit: ASHR-Tiranë
Organizatori/ofruesi: Autoriteti Shëndetësor Rajonal
Kontakte: Rruga. Aleksandër Moisiu, nr 84, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë stomatologë
Qëllimi i aktivitetit: Aktiviteti përmes punimeve origjinale epidemiologjike apo rishikimeve të literaturës, synon paraqitjen dhe diskutimin e një sërë problemesh orale që do të shërbejnë për të pasuruar programin e edukimit shëndetësorë të nxënësve  me konceptet e shëndetit oral.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5