slogan7-al

Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën”

Titulli i aktivitetit: Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën”
Data e zhvillimit: Qershor-Tetor  2011
Vendi i organizimit: Elbasan,  Shkolla “Elena Gjika”
Organizatori/ofruesi: Universiteti  “Zoja e Këshillit të mirë”, Dega e Infermierisë “Elena Gjika”, Elbasan
Kontakte: Shkolla  “Elena Gjika”,  Elbasan
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermierë, menaxher/drejtorë
Qëllimi i aktivitetit: Të zvogëlojë në mënyrë  të dukshme infeksionet që lidhen me kujdesin dhe praktikat shëndetësore përmes : trajnimeve  të specializuara në fushën e epidemiologjisë dhe infeksioneve dhe zhvillimin e aftësive të profesionistëve  të kujdesit shëndetësorë   për menaxhimin dhe parandalimin e rrezikut të infeksioneve që lidhen me klinikën dhe asistencën.
Kreditet: 93

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5