slogan7-al

29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia dhe etika për mjekët e familjes”

Titulli i aktivitetit: 29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia  dhe etika për mjekët e familjes”
Data e zhvillimit: 29 Mars-1 Prill
Vendi i organizimit: Korcë, Pogradec, Ersekë, Bilisht
Organizatori/ofruesi: Fondacioni Medical Ambassador
Kontakte: Rruga Partizani, L, 14,No 177, Korçë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi  i njohurive oftalmologjike për mjekët e Korçës, Pogradecit, Ersekës dhe Bilishtit
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5