slogan7-al

10.03.2011, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve”

Titulli i aktivitetit: Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve”,
Data e zhvillimit: 10 Mars 2011
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Cilësisë , Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore
Kontakte: www.qkcsaish.gov.al
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të specialiteteve të ndryshme, infermierë, menaxherë/drejtorë
Qëllimi i aktivitetit: Njohja dhe zbatueshmëria e të drejtave të pacientëve bazuar në nevojat e identifikuara në institucione shëndetësore.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5