slogan7-al

21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare

Titulli i aktivitetit: 21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare
Data e zhvillimit: 21-22. 10. 2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike Shqiptare
Kontakte: Shoqata Pediatrike Shqiptare
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek pediatër dhe me  nën specialitete të ndryshme
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i dijeve në lidhje me patologjitë e ndryshme pediatrie. Unifikimi i protokolleve të ndjekjes dhe të mjekimit
Kreditet: 11

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5