slogan7-al

08.03.2011 Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS”

Titulli i aktivitetit: Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS”
Data e zhvillimit: 8 mars, 15 mars 2011
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë
Kontakte: QSUT, Shërbimi Infektiv
Kategoria e  pjesëmarresve Infermierë
Qëllimi i aktivitetit: Ofrimi i një informacioni mbi parimet bazë të terapisë antiretrovirale; mbi vlerësimin e gatishmërisë për TAR dhe mbi menaxhimin infermieror të efekteve anësore të TAR
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5