slogan7-al

16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara”

Titulli i aktivitetit: 16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor  në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara”
Data e zhvillimit: 16.12.2011
Vendi i organizimit: Universiteti “Ismail Qemali” Salla C100
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shëndetit Publik –Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek të shërbimit parësor, infermier, farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Edukimi profesional i profesionistëve të shëndetësisë (veçanërisht atyre fillestar) lidhur me dhënien e drejtë dhe të sigurtë të medikamentit
Kreditet: 2

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5