slogan7-al

26 Nëntor, Konferenca “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit

Titulli i aktivitetit: 26 Nëntor, Konferenca  “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit,
Data e zhvillimit: 26.11.2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kirurgëve të Kataraktit dhe Refraksionit
Kontakte: Rr.Gjergj Kastrioti/ Lord Bajron P.N.47 Laprakë, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek kirurg-okulist, kirurg të kataraktit, të refraksionit, të strabizmit etj
Qëllimi i aktivitetit: Shkëmbim dhe përfitim eksperiencash të avancuar nga mjekë dhe kirurg të kataraktit nga vendet fqinjë, veçanërisht nga organizata analoge HSIOIRS, Greqi
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5