slogan7-al

29-30.04.2011 Konferencë “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit”

Titulli i aktivitetit: 29-30.04.2011 Konferencë  “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit”
Data e zhvillimit: 29-30 Prill 2011
Vendi i organizimit: Tirana International Hotel
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Onkologjisë / Shoqata Shqiptare e Gastroenterologjisë /Shoqata Shqiptare e Anestezisë dhe Reanimacionit
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë  onkologë, kemio-radioterapistë, kirurgë gastroenterologë, anestezistë, gjinekologë, mjekë të përgjithshëm dhe të specialiteteve të tjera
Qëllimi i aktivitetit: Shkëmbim eksperiencash në nivel ndërkombëtar dhe përfshirja e Shqipërisë në organizma mesdhetarë të luftës kundër kancerit
Kreditet: 13

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5