slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Njoftim !
Njoftìm! QKEV njofton të gjithë profesionistët e shëndetësisë se vërtetimet për efekt ri-licensimi lëshohen çdo Të Hëne dhe Të Enjte ora 09.00 - 12.00. *Për kërkesa paraprake dërgoni një kopje elektronike të licenses suaj në adresën \n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për...
Read more
Njoftim !
QKEV, në kuadër të rekomandimeve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, sygjeron të gjithë profesionistët e shëndetësisë që të mos paraqiten fizikisht pranë zyrave të QKEV-së, por të kontaktojnë ( nëpërmjet email-it \n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e...
Read more
LAJMËRIM !
Sipas Urdhrit të Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 222 dt. 01.04.2020 njoftohen të gjithë ofruesit e aktivitetve të edukimit në vazhdim dhe profesionistët e shëndetësisë, se pezullohen të gjitha aktivitet deri në përfundim të gjendjes së epidemisë të shkaktuar nga infeksioni COVID-2019 Urdher 222 date 01.04.2020
Read more

Njoftim për Akreditim të Ofruesve të Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim për Profesionistët e Shëndetësisë!

Bazuar në Vendimin e Këshillit të Ministrave të Shqipërisë, Nr. Nr. 440, datë 17.5.2017 “Për Përcaktimin e Standardeve, të Kritereve dhe Procedurave të Akreditimit të Ofruesve të Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim për Profesionistët e Shëndetësisë, Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim,  ka vendosur :

Më datë 17/1/2019, Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë, t'i jepet akreditimi i përkohshëm për një periudhë 24 mujore,  për aktivitetet e edukimit në vazhdim për profesionistët farmacistë.

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer