slogan7-al

8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike"

Titulli i aktivitetit: 8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5  Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi  vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike"

Data e zhvillimit: 8-9 Nëntor 2019

Vendi i organizimit:QSH NR. 5 Durres

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Nr.5 Durrës

Kontakte: Tel: 0692373035 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet :14.3