slogan7-al

2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”.

Titulli i aktivitetit: 2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”.

Data e zhvillimit: 2Nëntor 2019

Vendi i organizimit: Vlorë

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier,farmaciste, stomatologe,laborante,shendet publik, inspektor te punes ISHSH

Kreditet : 5