slogan7-al

9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor”

Data e zhvillimit: 9 Tetor 2019 

Vendi i organizimit: Qebdra Shëndetësore Berat

Organizatori/ofruesi: Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Berat

Kontakte: Tel: 069 21 81 919 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë familje, infermierë

Kreditet : 6.5