slogan7-al

2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit”

Titulli i aktivitetit: 2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit”

Data e zhvillimit: 2 - 3 tetor 2019

Vendi i organizimit: Hotel Victoria Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektologjise

Kontakte:  Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier (vetem nga sherbimet e infektivit dhe pediatrise)

Kreditet : 5.2