slogan7-al

28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”.

Titulli i aktivitetit: 28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”.

Data e zhvillimit: 28 shtator 2019

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durrës

Organizatori/ofruesi: Klinika Tradita, Drejtoria Rajonale FSDKSH, Spitali Rajonal Durrës

Kontakte: Tel: 069 4070200 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , infermier dhe personel i QSH

Kreditet : 6