slogan7-al

7-8 Shkurt, Trajnimi “Rritja e kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me profesionalizëm viktimave të dhunës me bazë gjinore”

Titulli i aktivitetit: 7-8 Shkurt, Trajnimi “Rritja e kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me profesionalizëm viktimave të dhunës me bazë gjinore”
Data e zhvillimit: 7-8 Shkurt 2012
15-16 Shkurt 2012
21-22 Shkurt 2012
28-29 Shkurt 2012
Vendi i organizimit: Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Durrës
Organizatori/ofruesi: Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Durrës, Ministria e Shëndetësisë  dhe Qendra Kombëtare për Studime Sociale
Kontakte: leka.shpëKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë gjinekologë, mjekë të familjes, mjekë të urgjencës, infermierë, mami.
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i cilësisë dhe efiçencës së shërbimeve shëndetësore ndaj viktimave të dhunës me bazë gjinore nëpërmjet rritjes së  kapaciteteve të shëndetësisë, veçanërisht profesionistëve të shëndetit, klinikave të planifikimit familjar, spitaleve, qendrave  shëndetësore për të ofruar informacion, konsultime mbështetje mjekësore dhe ligjore për viktimat e dhunës.
Kreditet: 10

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5