slogan7-al

1 Nëntor, Kurs “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 1 Nëntor,  Kurs “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor”
Data e zhvillimit:

29.10.2012

31.10.2012

01.11.2012 

Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Institucioni I Arsimit të Lartë, ISSAT
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të rrisë nivelin e njohurive dhe aftësive të pjesëmarrësve në lidhje me menaxhimin shëndetësor, të prezantojë një larmi përvojash të sektorit qeveritar, jo-qeveritar, vendase dhe të huaja.
Kreditet: 80

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5