slogan7-al

Si ta kuptoj nëse mundem të marr pjesë apo jo në një aktivitet të akredituar dhe shpallur në faqen e QKEV-së?

Nëse një aktivitet i akredituar ju intereson dhe dëshironi të merrni pjesë duhet të kontaktoni organizatorët e aktivitetit për të mësuar nëse pjesëmarrja është e lirë për të gjithë të interesuarit apo e kufizuar për një grup të paracaktuar.