slogan7-al

19 Maj, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i Qendrave Shëndetësore”

Titulli i aktivitetit: 19 Maj, Trajnim  “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i Qendrave Shëndetësore”
Data e zhvillimit: 19.05.2012
26.05.2012
02.06.2012
09.06.2012
Vendi i organizimit: Berat
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: Adrian Hoxha:
Tel: 068 2148193
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek  të përgjithshëm dhe të familjes
Specialistë të Shëndetit Publik
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve
Kreditet: 31

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5