slogan7-al

7,9,10 Maj, Workshop “Për një menaxhim sa më të mire të Astmës, SPOK-ut dhe Rinitit Alergjik”,

Titulli i aktivitetit: 7,9,10 Maj, Workshop “Për një menaxhim sa më të mire të Astmës, SPOK-ut dhe Rinitit Alergjik”
Data e zhvillimit: 07.05.2012
09.05.2012
10.05.2012
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Alergologjisë dhe Imunologjisë Klinike
Kontakte: Shërbimi i Alergologjisë dhe Imunologjisë Klinike, QSUT
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Alergolog
Menaxher/Drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Njohja e mjekut të familjes me rekomandimet më të reja të iniciativave globale të menaxhimit të sëmundjeve të traktit të sipërm dhe të poshtëm respirator.
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5