slogan7-al

31 Mars, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike

Titulli i aktivitetit: 31 Mars, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike
Data e zhvillimit: 31.03.2012
Vendi i organizimit: Shkodër
Organizatori/ofruesi: Urdhëri i  Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: Bulevardi “Gjergj Fishta”. Kulla 1, Ap.10/B, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist, Ndihmës farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Gjatë aktivitetit do të jepen përkufizimet më aktuale dhe njohuritë më të fundit lidhur me mekanizmat e ndërveprimeve medikamentoze.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5