slogan7-al

31 Mars, Seminari “Laboratorët mjekësorë-kërkesa të veçanta për cilësinë dhe kompetencën”,

Titulli i aktivitetit: 31 Mars, Seminari “Laboratorët mjekësorë-kërkesa të veçanta për cilësinë dhe kompetencën”

Standardi ISO 15 189:2007
Data e zhvillimit: 31 Mars 2012
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Biokimisë Klinike & Mjekësisë Laboratorike Shqiptare
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
anyla Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë specialistë në Mjekësinë Laboratorike (Laborator Biokimik-Klinik, Laborator Mikrobiologjik)
Qëllimi i aktivitetit: Njohja me standardin ISO 15 189 në përgjithësi

Rëndësia e aplikimit të këtij standardi në praktikën laboratorike

Njohja me kërkesat e këtij standardi

Aplikimi i tij në praktikën laboratorike

Akreditimi dhe certifikimi i laboratorëve mjekësor

Procedurat e nevojshme për akreditimin sipas standardit ISO 15 189
Kreditet: 7

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5