slogan7-al

Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne”

Titulli i aktivitetit: Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne”
Data e zhvillimit:

10 Mars 2012

17 Mars 2012

24 Mars 2012

31 Mars 2012

Vendi i organizimit: Berat
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: Adrian Hoxha:
Tel: 068 2148193
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek të përgjithshëm dhe të familjes
Specialistë të Shëndetit Publik
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti  është rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes për të ofruar një kujdes sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat e pacientëve.
Kreditet: 31

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5