slogan7-al

6-11 Shkurt , Trajnimi “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij te të sëmurët”

Titulli i aktivitetit: 6-11 Shkurt , Trajnimi “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij te të sëmurët”
Data e zhvillimit: 6-11 .02.2012
Vendi i organizimit: Korçë
Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’
Kontakte: Qendra e Kujdesit Paliativ “Mary Potter”
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, punonjës socialë
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive të profesionistëve të shëndetit mbi shërbimin paliativ, trajtimin e dhimbjeve dhe simptomave të tjera të të sëmurëve terminalë.
Kreditet: 20

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5