slogan7-al

24- 27 Janar 2012, Depistimi i faktorëve për sëmundjet kardiovaskulare në shërbimin e kujdesit parësor,

Titulli i aktivitetit: 24- 27 Janar 2012, Depistimi i faktorëve për sëmundjet kardiovaskulare në shërbimin e kujdesit parësor
Data e zhvillimit: 24-25 Janar 2012
26-27 Janar 2012  (Në Durrës) 
Vendi i organizimit: Tiranë, Durrës, Elbasan, Korçë, Berat, Vlorë, Gjirokastër, Shkodër, Kukës, Lezhë, Peshkopi
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kontakte: Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e kapaciteteve të mjekut të familjes mbi depistimin e faktorëve të riskut për sëmundjet kardiovaskulare, si dhe vlerësimin e riskut 10-vjecar të tyre.
Kreditet: 12

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5