slogan7-al

21 Nëntor, Konferenca “Progres në Përmirësimin e Cilësisë dhe Sigurisë në sistemin tonë Shëndetësor”,

Titulli i aktivitetit: 21 Nëntor, Konferenca “Progres në Përmirësimin e Cilësisë dhe Sigurisë në sistemin tonë Shëndetësor”
Data e zhvillimit: 21.11.2012
Vendi i organizimit: Hotel “Tirana International”, Salla Consorcium
Organizatori/ofruesi: Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimi I Institucioneve Shëndetësore
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Pediatër
Mjek Obstetër –Gjinekologë
Mjek Familje
Infermier
Menaxher/Drejtor
Dentist
Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor që ofron kujdes dhe të drejtuesve të institucioneve shëndetësore lidhur me cilësinë dhe sigurinë në institucionet shëndetësore dhe në sistemin tone shëndetësor
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5