slogan7-al

8 Nëntor, Trajnim “Higjena e Duarve”,

Titulli i aktivitetit: 8 Nëntor, Trajnim “Higjena e Duarve”
Data e zhvillimit: 08.11.2012
Vendi i organizimit: Salla e Konferencave, Caritas Shqiptar
Organizatori/ofruesi: Caritasi Shqiptar
Kontakte: Aleksandra Meta
Tel: 0672540344
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Fizioterapist
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe mbështjetjes ndaj të moshuarve nëpërmjet rritjes së njohurive për personelin shëndetësor të cilët punojnë në 47 qendrat shëndetësore të Caritasit Shqiptar
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5