slogan7-al

15.10.2010, Menaxhim perioperator në Obstetrik Gjinekologji

Titulli i aktivitetit: 15.10.10 Menaxhim perioperator në Obstetrik Gjinekologji 
Data e zhvillimit: 15 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Obstetrik-Gjinekologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë obstetër, gjinekologë, anestezistë, neonatologë, infermierë, menaxherë, psikologë
Qëllimi i aktivitetit: Të shpalosë informacionet më të fundit mbi komplikacionet perioperatore në obstetrik gjinekologji, të harmonizojë veprimet mes specialistëve obstetër, reanimatorë, neonatologë, me qëllim identifikimin e shpejtë, parandalimin dhe menaxhimin e duhur të komplikacioneve perioperatore.
Kreditet: 6