slogan7-al

15.10.2010, Seminari “Menopauza dhe kontracepsioni”

Titulli i aktivitetit: 15.10.10 Seminari  “Menopauza dhe kontracepsioni”
Data e zhvillimit: 15 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Muzeu Kombëtar, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Perinatologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Të ndikojë qëndrimet aktuale ndaj terapisë hormonale në menopauzë; të japë të rejat e fundit mbi kontracepsionin.
Kreditet: 4