slogan7-al

29.10.10 Wokshop “Imazhe të deformimit të miokardit”

Titulli i aktivitetit: 29.10.10 Wokshop “Imazhe të deformimit të miokardit”
Data e zhvillimit: 29 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Hotel Tirana Internacional, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Ekokardiografisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kardiologë, imazheristë, internistë, të përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Trajnimi dhe rritja e performancës së mjekëve kardiologë në aplikimin e teknikave të reja bashkëkohore
Kreditet: 4