slogan7-al

11.11.10 Trajnim “Dhimbjet e kokës”

Titulli i aktivitetit: Trajnim “Dhimbjet e kokës”
Data e zhvillimit: I përsëritur
Vendi i organizimit:  Autoriteti Shëndetësor Rajonal - Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shërbimi Universitar i Neurologjisë - QSU Nënë Tereza, Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Shoqata Shqiptare e Dhimbjeve të Kokës, Shoqata Shqiptare e Neurologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të përgjithshëm / familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Rifreskim i njohurive mbi dhimbjet e kokës dhe të rejat e fundit mbi trajnimin.
Kreditet: 8