slogan7-al

Dhjetor 2010, Trajnim “Patologjitë kardiake, patologjitë endokrine”

Titulli i aktivitetit: Dhjetor 2010, Trajnim “Patologjitë kardiake, patologjitë endokrine”
Data e zhvillimit: Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Berat
Organizatori/ofruesi: Drejtoria e Shëndetit Publik, Berat
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Edukimi i mjekëve të familjes mbi të rejat e fundit të patologjive kardiake dhe endokrine.
Kreditet: 4