slogan7-al

04.12.10 Konferenca XIV e Shoqatës Shqiptare të Kardiologjisë

Titulli i aktivitetit: 04.12.10 Konferenca XIV e Shoqatës Shqiptare të Kardiologjisë
Data e zhvillimit: 4 Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kardiologë, neurologë, mjekë të përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Prezantimin e arritjeve më të fundit në fushën e njohjes dhe trajtimit të sëmundjes kardiovaskulare tek të moshuarit.
Kreditet: 7