slogan7-al

06.12.10 Training for Primary Care in URTI, otoscopy and mental illness

Titulli i aktivitetit: 06.12.10 Training for Primary Care in URTI, otoscopy and mental illness
Data e zhvillimit: 6 – 10 Dhjetor  2010
Vendi i organizimit: Tiranë, Bulqizë, Lezhë
Organizatori/ofruesi: PRIME
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të familjes
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i njohurive të mjekëve të familjes në lidhje me infeksionet e traktit respirator, përdorimin e otoskopisë dhe menaxhimin e çrregullimit depresiv.
Kreditet: 3