slogan7-al

Konferenca shqiptaro-greke; “Të punojmë sëbashku për një ushqyerje të mirë”

Titulli i aktivitetit: Konferenca shqiptaro-greke; “Të punojmë sëbashku për një ushqyerje të mirë”
Data e zhvillimit: 1/2/2010
Vendi i organizimit: Tiranë                         
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje,  obstetër –gjinekologë, infeksionistë, specialistë të shëndetit  publik.
Qëllimi i aktivitetit: Konferenca synon të vlerësojë situatën e ushqyerjes në Shqipëri si dhe të sjellë eksperienca  ndërkombëtare nëpërmjet trajtimit multidimensional;  kërkimit shkencor, politikëbërjes, etj.
Kreditet: 6