slogan7-al

Përdorimi i Mekanizmave të Kontraceptivëve Intrauterin (IUCD) për Ndërhyrje dhe Post-abortimin në gratë shtatëzëna.

Titulli i aktivitetit: Përdorimi i Mekanizmave të  Kontraceptivëve Intrauterin  (IUCD) për Ndërhyrje dhe Post-abortimin në gratë shtatëzëna.
Data e zhvillimit: E përsëritur
Vendi i organizimit: TBD                        
Organizatori/ofruesi: Jhpiego/Access Fp
Kategoria e  pjesëmarresve Obstetër, gjinekologë, infermiere, mami.
Qëllimi i aktivitetit: Paisja e punonjësve të shëndetësisë me evidencat, dhe informacionet e reja mbi IUCD Cut 380A, standardizimet , risitë dhe informimi mbi konceptet e reja rreth përdorimit të kontraceptivëve
Kreditet: 12