slogan7-al

Simpozium: Risku i abortit, aborti habitual dhe çrregullime të tjera të shkaktuara nga insuficenca e progesteronit. Trajtimi i tyre

Titulli i aktivitetit: Simpozium: Risku i abortit,  aborti habitual dhe çrregullime të tjera të shkaktuara nga insuficenca e progesteronit. Trajtimi i tyre
Data e zhvillimit: 27/03/2010
Vendi i organizimit: Tiranë             
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Perinatologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Obstetër- gjinekologë
Qëllimi i aktivitetit: Edukimi i vazhdueshëm mbi shkaqet, incidencën, diagnostikimin dhe trajtimin  e sëmundjeve të shkaktuara nga insuficenca e progresteronit.
Kreditet: 2