slogan7-al

Sëmundja renale kronike - Sfida e së ardhmes

Titulli i aktivitetit: Sëmundja renale kronike - Sfida e së ardhmes
Data e zhvillimit: 7/maj /2010
Vendi i organizimit:
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Nefrologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë nefrologë
Qëllimi i aktivitetit: Informimi i mjekëve nefrologë me të dhënat më të fundit, mbi epidemiologjinë, parandalimin dhe njohjen e SRK.
Kreditet: 7